Feedback en NLP

Feedback krijg je dagelijks, soms heb je niet eens door dat je feedback krijgt.
Bijvoorbeeld als je een glimlach toe geworpen krijgt van een onbekende en misschien van het moment geniet is het volgende moment al weer aangebroken. Je gaat weer verder met het leven, je hoeft verder niks met de glimlach. Of toch wel?
Elke vorm van communicatie, zo ook de non-verbale glimlach, kun je beschouwen als feedback die je vertelt hoe je in het leven staat. 
Zo een onverwachte glimlach vertelt je dat degene die jou zag iets in jou herkende. Je kunt je afvragen  wat het was dat de ander herkende. 
Wat houdt je bezig? Hoe straal je dat uit? En wat zou je willen dat de ander in jou herkent? Gedachten over je antwoorden op dit soort vragen houden je op je pad of maken je bewust van wat je wilt en hoe je dat wilt.
En natuurlijk kan een glimlach ook gewoon beleefd bedoeld zijn en ook dat is feedback, de ander percipieert jou kennelijk als een beleefd mens.

Feedback geven en ontvangen zijn beiden even belangrijke vaardigheden die je bij Yosara NLP Training op hoog niveau leert. Feedback omarmen is een van de sleutels tot persoonlijke en professionele ontwikkeling en het bereiken van succes.